Premi Cambra 2024 a la Internacionalització

 
Objectiu

Distingir aquelles empreses de la demarcació que hagin expansionat de forma sostinguda la seva activitat internacional, mantenint una trajectòria creixent i assolint una posició internacional consolidada i/o amb fort potencial.

Candidatures

Podran concórrer al Premi en aquesta categoria totes les empreses de la demarcació que hagin dut a terme un esforç destacat per impulsar la seva activitat d’internacionalització.

Mèrits

El jurat valorarà les actuacions referides a:

  1. Trajectòria: evolució dels indicadors de posicionament internacional.
  2. Estratègia i màrqueting internacional: anàlisi i estudi de mercats, establiment de canals, acords de distribució i agència comercial, e-commerce.
  3. Establiment en mercats internacionals: creació d’oficines comercials, sucursals i filials. L’adquisició d’empreses, joint ventures, grups d’exportadors i participació en licitacions.
  4. Superació barreres comercials, requisits de les administracions, homologacions de producte i OEA.
  5. L’adaptació i la innovació en l’oferta de productes i serveis als mercats internacionals.
  6. Cultura organitzativa: orientació a la internacionalització de l’empresa, departaments d’exportació i adaptació de la gestió de recursos humans.
  7. Projectes que comportin l’aplicació i l’ús d’eines digitals dels camps de l’e-business, l’e-commerce i l’e-marketing aplicades per impulsar directament l’estratègia d’internacionalització de l’empresa.
  8. Altres accions que es considerin rellevants per assolir el posicionament internacional.

*El termini de presentació de candidatures finalitza el divendres 26 d’abril de 2024

Les empreses que siguin guardonades rebran el reconeixement públic d’empresaris, directius i destacats representants del món econòmic i polític local, català i espanyol.

CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS DE TERRASSA

C/Blasco de Garay 29-49
08224 Terrassa
Tel. 93 733 98 33

 

Segueix els #premiscambra a les xarxes: