Premi Cambra 2024 a la Sostenibilitat

Convocatòria OBERTA
Objectiu

Distingir aquelles empreses que han desenvolupat actuacions destacables per garantir la sostenibilitat de l’empresa i la seva contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030, mitjançant polítiques que tinguin en compte factors mediambientals, econòmics i socials.

Candidatures

Podran concórrer al Premi en aquesta categoria totes les empreses de la demarcació que hagin impulsat activament, i de manera voluntària, projectes i activitats de promoció i d’impuls de bones pràctiques en els seus processos i operacions, en recerca d’una sostenibilitat necessària en la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Mèrits

El jurat valorarà les actuacions referides a:

  1. Implantació dels criteris ESG, (Environmental, Social and Governance) i el conjunt normatiu impulsat per les polítiques del Pacte Verd de la Unió Europea i els objectius de desenvolupament sostenibles (ODS), i l’agenda 2030 de l’ONU.
  2. L’establiment d’estratègies de sostenibilitat a l’empresa, amb el desenvolupament de pràctiques sostenibles que generin un impacte positiu ambiental, social i de govern.
  3. Optimització en l’ús de recursos, reduint costos i impacte per a l’empresa i el seu entorn, amb la implantació d’accions per a la eficiència energètica, l’economia circular i la reducció de la petjada de carboni.
  4. Compromís amb el control i la reducció dels riscos i impactes mediambientals, amb objectius mesurables i verificables.
  5. Actuacions de l’empresa per contribuir al desenvolupament sostenible, millorant la qualitat de vida dels treballadors, de les seves famílies i de la societat.
  6. Projectes en que l’ús d’eines digitals e-business, aplicades al control i l’optimització de processos comercials, industrials, logístics i de serveis, minimitzin l’impacte ambiental, el consum energètic o el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.
  7. Desenvolupament d’una estratègia de negoci i d’actuacions en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030.

*El termini de presentació de candidatures finalitza el divendres 26 d’abril de 2024

Les empreses que siguin guardonades rebran el reconeixement públic d’empresaris, directius i destacats representants del món econòmic i polític local, català i espanyol.

CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS DE TERRASSA

C/Blasco de Garay 29-49
08224 Terrassa
Tel. 93 733 98 33

 

Segueix els #premiscambra a les xarxes: