Els Premis Cambra, un acte emblemàtic de reconeixement a l’empresa

Els Premis Cambra són el reconeixement públic anual que la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa atorga a aquelles persones, projectes de futur i empreses que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la seva demarcació.

Aquest reconeixement està obert a la participació de totes les empreses amb presència en un dels 12 municipis de la demarcació de Terrassa i el criteri d’elecció dels guanyadors es duu a terme mitjançant un rigorós procés de votació. 

Lliurament de premis, un acte emblemàtic

Un cop el jurat emet el veredicte sobre els guanyadors, el procés culmina amb un acte institucional de lliurament de premis. Aquest esdeveniment econòmic i social reuneix nombrosos empresaris, així com representants del món econòmic, social i polític.

L’acte de lliurament està presidit, cada any, per una personalitat rellevant del món institucional i/o polític i, entre d’altres destacades personalitats.

Des de la creació dels guardons, aquest acte ha estat un destacat punt de trobada entre empresaris de la demarcació de la Cambra de Terrassa i les principals institucions econòmiques del país, fet que ha comportat que els Premis Cambra siguin ja un referent dins de l’àmbit institucional i empresarial català.

CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS DE TERRASSA

C/Blasco de Garay 29-49
08224 Terrassa
Tel. 93 733 98 33

 

Segueix els #premiscambra a les xarxes: